Bemutatkozás:

 
Kőhegyi György egyéni vállalkozó vagyok. 1996-tól személy, teher és mezőgazdasági gumiabroncsok javításával, forgalmazásával és szerelésével foglalkozom.
2002-től már a "BAMBUSZ" nádarató gumiabroncsok gyártását és régi abroncsok javítását is vállalom.
A Bambusz nádarató gumit főleg nádvágó kombájnok részére gyártjuk, de megfelelő bármilyen mezőgazdasági- és nehézgépjárművek számára, melyek nagy nedvességtartalmú területeken dolgoznak. Helyt áll a vizes, zsombékos, hepehupás területeken, megfelelő kapaszkodóképességgel rendelkezik, és eközben fontos tulajdonsága, hogy nem roncsolja a nád gyökérzetét. Futófelületének bordázata lényeges kritérium az elvárt tulajdonságok teljesítéséhez, ennek mintája és kidolgozása cégünk érdeme. Az abroncs strapabírósága alapvető kívánalom a zord munkakörülmények miatt.
A gumiabroncs alapanyaga a kordszálas nyersgumi. Ezen felül még kötőlemez, kötőoldat és heveder szükséges a gyártásához.
   
 
A gyártás bonyolult, aprólékos és időigényes munka.
A kész gumiabroncsot egy 24"-os felnire szereljük fel, 1,305 méter magas és igénytől függően 600-1600mm szélesre készítjük.
Termékünk 2005. március 23. óta rendelkezik Használati Mintaoltalmi Okirattal, melyet a Magyar Szabadalmi Hivatal bocsátott ki.